Turf capsule 1.0 (cykologens hembygge…sladdar o kolsyrepatron kan missuppfattas på offentliga platser)

Turf capsule 1.0 (cykologens hembygge…sladdar o kolsyrepatron kan missuppfattas på offentliga platser)

Efter Senaste äventyret där En trippel cyklades hem efter 17mil i ett svep där rätt prylar fanns när nöden krävde.

image.jpeg
Boosten efter korståget tog mig från nr 43till 28e plats world.

 

Att förbereda framförallt vad som stoppades i ryggsäcken och magen mixat med en beslutsamhet och glädjen över att grejerna (Ridley cyclocrossen) gick som ett glödande rakblad i en Bregott-bytta genom 250+ zoner,

Den panikartade avslutningen där allt onödigt dumpades i en buske utanför dieselverkstaden sickla för att mobilisera kraft nog att höja tempot till 200 ägda zoner med över 1000 poäng/timme.

sakna rätt tillbehör:

tankar om tidsbesparing/vikt och den tid det bara tar o packa väskan.

på säsongsservice… Något frågande personal ? Du köpte den för 2 veckor sedan ? 130mil…. Rek antal mil på en kedja 150. Så sagt o gjort, på väg o hämta ut den Nu.

Hämta ut saker som fungerar ännu bättre blir också det ett dilemma… lovade dyrt och heligt bara *hämta* den,köpa Katt-medicin o cykla ut den till Gustavberg lungt o sansat… men den nya *innovationen TURF kapsel 1.0 slank ju med in till staden… o väl i butiken stillades lusten med ett par Specialized Ground-control däck  och på Söder Sthlm är det ju inte jättelångt mellan prickarna som ger ett extra blodflöde på 9 poäng timmen… o några uniqe zoner till kan ju inte skada.

 

Och Drive-by låna Aivars fina Region sthlm-leader guldkrona,göra katterna glada,extra flöde pph,cykla hem cykeln även utan Gore-tex superkostymen och usb-laddare kunde man ju fixa på väg till Von-scheele apoteket  blev slutsatsen….

image
Sova med kronan Sthlm en sista gång?

 

ALLA nöjda… hmm förutom att flyttfirman kommer kl 8.00 och att Cykelsatsningen i vardagsrummet måste sorteras bla.. blir till Maratonfixa natten lång nu.

 

 

Turf capsule 1.0 sparar viktig tid men… utseendet kan misstolkas

Men dem oroliga blickarna på apoteket från kunder och personal,och insikten om tråkigheter i Frankrike särskilt på sistonde =( så kommer designpriset inte hamna hos cykologen.com snarare möjligen ett magasin bly-kulor från polisens prickskyttar i cykologens panna när han försöker förklara att lådan är ofarlig…bara ett redskap att regera sthlm med…

image
Kombinationerna av ett gäng blytunga magplask och insikten i minusgrader efter 8plus timmar är det tungt att inse att kolsyra,extralampor blev kvar i hallen.

 

good ideas like this will get me killed

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s