3 Biblar för cykeltroende

3 Biblar för cykeltroende

image

  1. Cykelboken 299:- här förklaras ALLT med bilder TYDLIG lättlästa instruktioner. BROMSAR VÄXLAR HJUL NAV DÄCK SHIMANO sram campagnolo,  nya cyklar gamla cyklar. Du lämnar in din cykel väldigt lite till en verkstad om du har denna.
  2. Park tool Blue Book 300:- När du börjar köpa delar själv och vågar dig ut på djupare vatten, är denna ovärderlig, mer specifik anf speciella delar,obs engelska och ingen sträckläsning,men så användbar.
  3. MASTERING MOUNTAIN BIKE SKILLS 300:- när du vill lära dig cykla på riktigt… OBS det du lär dig kan appliceras på vilken cykel som helst oavsett om du pendlar… bla hur du cyklar säkert med lågprofildäck på is, bunnyjump (skutt med framgaffel) som räddar fälgar vid trottoarkanter,vikten av rotationshastighet (kadens) använda skivbroms smart, osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s