I Pernilla wibergs fotspår

20160121_144302
PILLANZON

Pillanzone (i denna backe hennes karriär startade) en av norrköpingområdets extrema zoner belägen på toppen av Yxbacken.  Klättringen med mountainbike påbörjas i Ursla … stigningen är massiv bitvis. En corratec s.02 med 32t klinga o racing Ralph däck tog mig upp o genom oplogad skogsbils väg. .. besvikelsen att se telefonen ladda ur 3s innan zonen var tagen … var brutal.. som tur var fanns ett usb batteri i fickan… och det slutade lyckligt… nerfärdenen mycket snabb, i solnedgång snö och -8 grader ett fint Turfminne , 4 mil cykel rikare.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s