Johan Falk snodde min Darwin award.

Johan Falk snodde min Darwin award.

När folk säger.. ta inte det militära flygfältet nattetid (Turfzon Bråvalla) så var det ju självklart man inte tänkte på ngt annat. Nu vet jag varför.

Så blev det att man ändå trasslar sig in där just det NATTETID.. och yttra orden F_AN fan fan …. jag är inlåst kl3… Att telefonen laddar ur  kort efter insikten att klättring med cykel över 2.5m taggtrådsstängsel enbart är dumt … Tar mig iaf över ett första… För att då förstå nu är jag på område som vaktas med hund… Och vafan jag cyklar i rånarluva sådana här kalla kvällar.. Dem kommer skjuta mig innan jag kan lämna en vettig förklaring varför den röda pricken i gps-spelet var tvungen att få påhälsning.

Bara var tvungen att hälsas på just nu… Fick den iaf… Nåja över stängslet igen.. Hittar nu kilometer långa jordvallar med gyttjebad mellan   framsteg?? Minusgraderna kryper längre o längre,in i själen… Lovar mig själv en hemmakvällpåse o titta på falkfilmen  ”Alla råns moder” om jag tar mig ut… Hoppet… efter att följt kravallstängsel km efter km var att det tar slut.. till sist… en väg o följa… trampar hem Till soffan ,det röda  led ljuset monterat på kyrktornen hjälper mig,iofs är det ljuset tänkt för flygtrafik..

Men FaN godiset var slut Fan Fan !

Blå rumpa frusen skitig men hemma IAF!! 5,30 morgonen.

 

*wikipedia om Darwin award*

Darwinpriset (på engelska Darwin Awards) är en årlig utmärkelse som tilldelas den eller de som förmodligen[enligt vem?] förbättrar mänsklighetens genpool genom att oavsiktligt ta livet av sig eller steriliserar sig på ett utomordentligt klantigt eller idiotiskt sätt. Utmärkelsen är namngiven efter evolutionsteoretikern Charles Darwin.

Ett exempel Darwinpriset 2008 (angry wheelchairman) länk

Samtliga pristagare Darwinawards.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s