Ingress test 1.0

Har nu en tid använt applikationen Ingress som TURF abstinens lindring.

Och det känns efter 6 veckor dags att sumera några slutsatser.

Ingress och Turf delar likheten att dem spelas utomhus. Liknelsen mellan dem i övrigt är mycket liten.

Nuke nuke Vasaparken
Motståndsrörelsen angriper Enligthened spelaren ”Tre Kronor” nattetid.
image
Besökt svärmor i Nr03-Golf-??  I Turf hette samma Östergötland Nr 9 🏅
image
Mitt blåkristall imperium 2veckors promenader POFF… Borta.. massor med grönt o Spränga iaf 😱
image
Bygga nätverk av kristaller,utrusta uppgradera,samla delar är kul.

Gå är ett måste i innerstad i Ingress fall. Koncentrationen pillandes med mobilen på cykel… Kommer få ödesdigra konsekvenser, däremot är cykel en bonus utanför stadskärnan där det kan vara långt mellan stoppen.

Som ren promenad applikation i innerstad särskilt kvällstid, har du en vinnare i Ingresss.Är du dessutom konstintresserad (utomhus verk) kommer det bli en hit 🤓

Uppdrag som mest består av peka på kristaller i samlade områden ”små rundvandringar kan ha syftet upptäcka omvärld” är lite småkul. Lustigt nog finns kristallerna nära turfzoner.. Så ett komplement, du måste inte välja förutom att batteriet belastas mer med båda igång.

 

Promenad-Tetris med PvP simcity influenser dock med en story och sammanhang som får Super Mario bros att verka sannolik i jämförelse. (du är hemlig agent som styrkontrollen av en ny energimateria) storyn verkar vara skriven av ett ”Gäng Crackpåverkade KTH studenter” och är inte Ingress starka kort, det var i alla fall här precis i början tröskeln var hög. Kämpa på 😅 Belöningen kommer ett par timmar senare efter story och tutorials… att det kan upplevas med sällskap barn,vänner, osv är ett trumfkort.

Medaljserierna din avatar kan erhålla är mer typen ”samla visst antal” sträcka rekrytering.

Grafiken och idéen att binda kristaller som  du uppgraderar dag efter dag för att sedan fläta samman till fält.. sToRa fält ger mer poäng… Vilket med möjligheten att hitta sällsynta delar ger ett spänningsmoment som triggar xtra motion är genomarbetad. samtidigt dom Du går går går… Energin dina kommandon kostar när du pysslar attackerar osv.. Samlas av rörelse 😄

Tävlingsmonentet gudskelov engagerar inte mig iaf.. En blå sida (motståndsrörelsen) en grön (Enligthened) mot varandra i en evig kamp  världen över..

 

Dock tillräcklig kul för att du ska ”rasta dig själv”automatiskt  på med Spotify På med Ingress,  du är ute igen i FRIHETEN Mao. Du behöver inte stört-krascha och utveckla rotsystem i myssoffan när du ”poppar” TURF-bubblan då o då.

 

 

 

En reaktion på ”Ingress test 1.0

  1. Jag har helt gått över till ingress tycker turf är för basic och tråkigt när man väl nått en bra bit över lvl 40 finns det ju inget att göra typ, ligor eller bonanzor är ju inte så roligt, och det roliga med ingress att du kan spela själv eller ett helt team familj eller kollegor på jobbet då blir det genast roligare och man kan uppgradera portalerna osv och få bättre loot när man hackar, känns som turf ligger efter en bra bit på det sociala spelet för man tjänar inget på att vara social i turf eller hälsa på någon alla kommer ändå ta dina zoner.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s