Fiska 1.0 hur gör man??

Dags o göra slag i saken… Har lovat mina barn i hmm 2 somrar att vi ska fiska, tält o sånt skaffades förra året. I min glada ungdom fiskades det mycket till o från då vi tillhörde båtfolket.

Jag är väl mest rädd att dem ska tycka det är skit tråkigt… min Sanna uppskattning ska min farfar Tore som lärde mig alla tjuvknep från att ro drag pimpla,spinnfiske,nät,långrev,mjärde,plaska med vakuum mojäng (förbjudet) trolling, det enda jag tror vi inte gjorde var att fiska med dynamit. En av hans slogan när vi kom hem efter lång dag på sjön utan en fisk ”Skitsamma potatisen o såsen är godast” tänkvärt 🤔

Min farfar Arbetsmyra och uppfinnare med självdistans han myntade även uttrycket ” har man ingen talang behöver man bra grejer….  Tack farfar , nu har jag fixat grejerna, ska bara komma ihåg hur dem används.

ENSjö Odjuret… Efter 4 timmar bärgades monstret en aborre plus 50gram, Pappa var märkbart tagen och stolt, vårat beslut ? Den fick leva, och simmar nu vidare med sina vänner,

image.jpeg
Sonens första fisk!

 

En reaktion på ”Fiska 1.0 hur gör man??

  1. 😂😂😂 Klok farfar!
    Trevlig fisketur, och kanske camping? Sånt är faktiskt jättemysigt. Campade i familjetält med min familj när jag var barn, mamma trodde inte vi skulle gilla det, men det gjorde vi!! Björke påminner om båten som kan lånas här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s