Pokémon Go (Ragnarök?)

Niantic Games (samma företag) som producerat Ingress 10million plus download iOS/android.

Dem Har här Pokémon liscensen i ryggen. Tror inte det går upp för många hur sjukt detta kan bli…. Pokémon isolerat är ett fenomen vi växt upp med och har ”distans” till.det som kommer har mycket lite att göra med Nintendo, realtids belöningar i riktiga världen där folk får springa/cykla arslena smala och samtidigt ha kul. Och bragrights på vad man fångade på joggingturen igår , vid fikabordet på jobbet. Iofs sno den där super rare pikachun framför ögonen på chefen i parkeringshuset, kanske arbetsbefriade dig…

Lägg till Ingress niantics skötebarn med ett  innehåll och djup som får Frimurare att verka normala … Kombon av dessa Förvandlar vuxna/barn till zombies ordagrant…lägg till lite farmville addera också mobilen och att man rör sig i verkliga världen ..ryktena om en lansering 14 juli har hittills inte stämt.

image
Mobilunderhållning utomhus miljardindustri incoming!

men paniken är redan här+hypen … Här är guldådern (århundradets) som Cykologen.com siktat mot bara några timmar bort. Och kanske slutet på världen som du känt den, även om du står emot…

Den som förpackar och startar lavinen …

world Of Warcraft gjorde det.

Apples  iPhone gjorde det och 100 tals till.. Inom sina områden. Paketera bra idéer vid rätt tidpunkt is the key. Sen om det är bäst får tiden utvisa.

Firade dagen med att köpa domänerna cykologen.org och Cykologen.me en magkänsla 💪🕵🏼

CykologenCOM i Frontlinjen med *Svensk version/nerladdning*

Tjo Fadderittan… runt lunchtid lördag 16Juli stod det HÄMTA i App Store, första minuterna var kritiska…. skulle det vara *för* meckigt för Svensson,var man tvungen att ha Doktorsexamen i ämnet japanska fantasidjur??? och skulle jag få en inblick i spelet innan det lagade,gick ner

Svar: Njaa,N_E__Joch ja

Pokemon GO skapar (CRAVINGS  definitivt vill ha mer…) fick dessutom en föreläsning i monsterologi av random folkmassa vid hörsalen… rykten som att.. hoppa över 5 första monstren så får du en PIKACHU som var/är näst mest rare… i något jag inte förstod… samt att en Snorelax Zzzzover mest… och att Fisken MAGIKARP jag just hittat inte ska finnas på land och att jag borde lämna tillbaks den… Avslutningsvis hittar jag en -dragqueen inspirerad pokemon vid Namn JYNX… sen blev det Kanelpizzapå KomboCombo o 4% Siberia snus o en mentaloverload som hette duga samtidigt som _BOTEN ANNA dundrar i Marshall-lurarna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s