TURF-Sverige håller andan…

12 timmar återstår… det som såg ut som ett Malmö-Guld till Kiraly blir plötsligt allt annat än självklart då Linköping börjat ägna sig åt konstruktivt cyklande på tvären o ledden… för att lyfta sin egen utmanare Stinabus som efter en sanslös forcering närmat sig dem senaste 48timmarna… Vädret under gårdagen (iskallt hällregn 12-14timmar) verkar inte bekommit Linköpings-cyklisten nämnvärt och skulle detta höga spel i tolfte timmen inbringa ett Guld borde DNs Bragdmedalj komma med den… Brons-striden är även den intensiv mellan Dalarnas nya TURF-löfte TIIGER och  Stockholms ledaren N@a som har börjat skapa lucka 33.000 skiljer dem. det finns kanske en Masterplan i malmö ,,

2 reaktioner på ”TURF-Sverige håller andan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s