VM-Brons i horisonten??

VM-Brons i horisonten??

Den stora frågan är vem tar guldet Kiraly eller Simpson… och hur mycket får ett Guld kosta… Det fascinerande denna omgång är att spurten började 1  vecka efter start… med då 4 veckor kvar…

Och även Bronspengen kommer kosta skjortan och Xaldin6794 (Kronobergs cyklist) kommer dock få trolla en del närmsta tiden för att hämta in luckan på 100.000 men han har dock stretat emot å det grövsta och var tung att passera med Granit PPH runt 500 och hans utflykt till Kalmar med pph-toppar upp mot 1300 tickande poäng i timmen vilket tvingade ut mig på extra rundor titt som tätt. Man ska dock inte titta för mycket bakåt men visst ser jag den motiverade Stockholmaren Pope närma sig en 4:e plats och visst ställer jag cykeln åt sidan lär jag bli passerad med råge.

IMG_2228
Målgång 7:e maj och mycket kan hända innan dess men en positiv känsla är ett faktum.

 

Situation och rapport från Östfronten –>

Norrköping kan vara en svår stad att avancera med tidvis men att hålla igelkottsförsvar av  placering är fördelen med en medelstor stad och den ökande aktiva delen Turfare fyller staden för att hålla en nivå på 150-200 zoner /dygn. Och studierna hinns med och kroppen är hel även om passagen till 3:e plats slitit en del på material och att kylskåpet och matkontot är högre… och en förbannad massa vingummin och en lastpall kexchoklad samt 40 liter! Vitargo. Det är märkligt hur kroppen åter förvandlas till en masugn, benen börjar återfå sitt timmerstocks utseende.  Och visst det vore önskvärt att träna resten av kroppen en del också men tiden ocvh energin håller inte för det just nu. Titt som tätt är zontagandet ganska nära en Staminatrix medalj men det är sekundärt för tillfället.

cropped-image42.jpeg
Yttersida lårmuskel växer fort i TURF.

 

Valet av cykel en egen designad Corratec 27,5″ för kort/medeldistans och en 29er XC-modell från Rosebikes.com (The Uprising) för längre operationer som bråvalla etc. gör att dem dagliga 8 milen inte blir mer tidsödande än nödvändigt.

cof
Det gjorde lite ont i själen att behöva ersätta DT-swiss gaffeln i magnesium pg.a utslitet bromsinfästning  med en XCR-Suntour med fjäder kompression och betydligt tyngre.

Räderna kvällstid/Natt-attackerna avnjuts med Spotify och en motiverande mix av Metal/Gothic/Deathmetal/Industri, band som Powerwolf,Raubiter,Sabaton som har stor del i det motiverade Blitz-turfandet som krävs denna omgång.

cof
Cockpit hos Cykologencom (Norrköping)

Visst är det märkligt hur man fångas gång på gång och varje gång särskilt i  mitten av omgången tänker man det här blir min SISTA satsning på Globala medaljer, det är något speciellt med dessa jätteprojekt man kastar sig själv in i…särskilt dessa 5 veckors omgångar och om allt faller väl ut vet jag att Glädje Sorg Saknad Lättnad kommer vara ett faktum 6-7 maj även om det inte blir guld kommer glädjen över framgång skina upp resten av mitt TURF-år 2017.

Målet upnåddes 7Maj 12.00 då NR 81 delades ut i Round 82! alltså saknas *1st

3 CykologenCOM  5 465 takes 1 007 854 poäng

Warded relaterad info

3

*I en tidig omgång TURF tackade en vinnare Nej till att erhålla den varför vet jag ej men därför blir den nr 81

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s