ZON-märkt Rödbetsjuice!

ZON-märkt Rödbetsjuice!

Satte nästan i halsen fast inte av den märkliga smaken dv.s Oatly som mixat Äpple/Rödbeta/ingerfära. Det är faktiskt den första Zon-märkta produkten jag hittat faktiskt. Ett väldigt fiffigt sätt att marknadsföra Turf samt ge en vink vad som krävs för att förbränna det vi druckit/ätit. Någon som hittat flera produkter i butik?

cof
Functionalfood först utmed lämpligt zonantal (som komplement/info till kcal)

Begränsningen än så länge är enbart olika sorter av typen portionsförpackad Functional food och det verkar ju relevant då dessa konsumenter antagligen är dem enda som läser innehållsförteckningar nästan.  Genialiskt att på ett enkelt lekfullt sätt beskriva vilken fysisk aktivitet som krävs för förbränningI av 1 portion/enhet och i det här fallet 15 Zoner vilket borde motsvara 3-5km fysisk aktivitet, betydligt bättre än dem vetenskapliga formler näringsinnehåll annars anges som. Det enda jag klurar på är ju om det är cykel eller promenad/jogging som avses men annars TUMMEN UPP!

Den ska dessutom innehålla hela 11 gram protein men det är mindre noga då smaken inte direkt uppmuntrar till köp igen minst sagt …lägger mina 25kr på frukt istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s